Bezoek Europa-park Duitsland

De prachtige ligging van Europa Park in Zuid-Duitsland, vlakbij het prachtige Zwarte Woud, maakt het een ideale bestemming voor een korte vakantie of onderweg naar Oostenrijk/Zwitserland of Italië.
Overnachten in Europa Park kan bij verschillende volledig themahotels in Europa Park, zoals het Italiaanse Colosseo Hotel en het Bell Rock Hotel in New England-stijl.
Hierdoor blijft u in een goed humeur, zelfs nadat u in het themapark bent aangekomen.
Bovendien zijn er in de naburige stad Rust veel betaalbare hotels en motels.

Koop hier je tickets:
Europa-Park 🎢 on X: "Glück kann man nicht kaufen, aber man kann ein @europa_park Ticket kaufen und das ist ja fast dasselbe.... 😉🤩 https://t.co/zLerdVEljh https://t.co/odHnkZkHWv" / X

 

Europa park hotels:

Afbeelding     Afbeelding Afbeelding

Afbeelding    Afbeelding

Afbeelding    Afbeelding

Afbeelding    Afbeelding

 

Met de trein naar Europa Park?

Afbeelding    Afbeelding

 

Europa Park ligt vlakbij het prachtige Zwarte Woud in Duitsland.

Europa Park is een van de populairste toeristische bestemmingen in Duitsland.
Nooit eerder heb je in een paar dagen zoveel van Europa gezien!

Maak een ontspannen wandeling door de Italiaanse, Franse of Duitse themagebieden of bezoek Griekenland of Rusland.
In elk themagebied van Europa Park vind je unieke attracties voor het hele gezin, zoals de Jungle Cruise, de Euro-Tower uitkijktoren, het Voletarium en de echte rodelbaan van Zwitserland.

Om af te koelen op warme zomerdagen heeft Europa Park Duitsland een verscheidenheid aan waterattracties, waaronder het Whale Adventures splashpad, de Tiroler wildwaterbaan en Fjord Rafting in het Scandinavische themagebied.
Daarnaast is Europa Park ook een paradijs voor achtbaanliefhebbers, met onder meer de achtbanen Silver Star (Frankrijk) en Blue Fire (IJsland) en de gedeeltelijk overdekte Arthur-achtbaan.

Voor de kleintjes is er een gebied met een Iers thema in Europa Park, waar ze kunnen genieten van miniwaterfietsen, achtbanen, kinderglijbanen en meer.

Met alleen al de attracties kun je al een paar dagen vullen, maar vergeet niet te genieten van de prachtige uitstraling van Europa Park, de spectaculaire shows in het park en natuurlijk de heerlijke restaurants die worden aangeboden, individueel ontworpen voor elk themagebied.