Centerparcs in de Eifel

Je hebt onwaarschijnlijk al veel gehoord over de Duitse Eifel. Dicht bij huis en toch waan je je in een hele andere wereld. Met zijn meren, hoogte verschillen, uitgestrekte bossen met meertjes zoals je ze nog nooit hebt gezien. Je kunt je fantasie laten werken of het avontuur zelf opzoeken.

De Eifel is het oostelijke deel van het middelhoog plateau Eifel-Ardennen. Het ligt ten noorden van de Moezel en ten westen van de Rijn. Het grootste deel ligt in Duitsland, een klein deel ligt in België, in de Oostkantons. Het Duitse deel van Eifel ligt in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts

undefined

Een ideale verblijfplaats om dit mooie gebied te verkennen en te beleven is Centerparcs park Eifel

Park Eifel is momenteel gesloten voor uitgebreide vernieuwingen, maar zal je vanaf 26 mei 2023 weer verwelkomen met vernieuwde en nieuwe cottages en nog veel meer. Zorg dat jij je plekje al reserveert zodat je deze zomer, of herfst al de beste plek hebt.

Eindeloos speelplezier, pittoreske dorpjes en de allure van een vulkanisch landschap
Een vulkaanlandschap waarin je kunt fietsen en zelfs langlaufen. Hoe bijzonder is dat! Evenals de fraaie kastelen in de charmante steden Cochem en Nürburg.

Het park zelf heeft volop voorzieningen voor jong en oud waardoor dit een familievakantie meer dan waard is.

Boek je liever geen familiepark dat kan natuurlijk ook, we hebben een lijst met leuke betaalbare hotels in de Eifel, klik hier voor de lijst te zien