All-inclusive in het Teutoburger Woud in Nieheim

Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in Nieheim in het Teutoburger Woud o.b.v. all-inclusive

Teutoburger Woud
Verblijf in het familie gerunde Parkhotel Nieheim in het Teutoburger Woud. Begin je dag goed met een heerlijke ontbijtbuffet dat voor je klaar staat. Het Teutoburger Woud (het land der duizend bergen) staat vooral bekend om de vele wandel- en fietsroutes en biedt een scala aan vrijetijds- en excursiemogelijkheden. Geniet van de adembenemende natuur met een panoramisch uitzicht of bezoek een van de klim- of avonturenparken. Wil je een dagje er tussen uit? Bezoek dan de steden Bielefeld, Kassel of Paderborn. Allen binnen een uur te bereiken. Bielefeld heeft een historische binnenstad met winkels, boetieks en kroegjes. Ook vind je hier een botanische tuin en een dierenpark voor de liefhebbers. In de directe omgeving van het hotel kun je een bezoek brengen aan de bierbrouwerij en kaasmakerij! Bij terugkomst in het hotel geniet je in het restaurant “Lanzino Lounge” van een heerlijk dinerbuffet met geselecteerde wijnen en vele lekkernijen.

Parkhotel Nieheim

All-inclusive in het Teutoburger Woud in Nieheim
Parkhotel Nieheim Nieheim, Nordrhein-Westfalen, Duitsland
Daarom is dit een goede deal
2, 3, 4 of 5 overnachtingen
Ontvangst met koffie en een lekkernij (14.00 – 16.00 uur)
Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
Dagelijks lunch of lunchpakket
Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
Onbeperkt koffie en thee gedurende de dag
Onbeperkt frisdrank, bier van de tap, huiswijn en binnenlands gedestilleerde dranken (17.00 – 23.00 uur)
Verschillende kortingskaarten voor leuke attracties in de omgeving
Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Tip: bezoek het Duitse kaasmuseum
Wat te doen in de omgeving?

 

rivier de Sillerbachtal - Teutoburger Wald
Museummijl met Duits Kaasmuseum
In het Duitse Kaasmuseum beleef je de geschiedenis van de kaas en welke kaassoorten vooral in Duitsland en de nabijgelegen landen te vinden zijn. Een rondleiding door het museum duurt ongeveer 45 minuten en wordt vaak gecombineerd met de showmelkerij Menne. Het museum is zeer centraal gelegen in het centrum van de stad. Het duurt ongeveer 10-15 minuten om naar de showmelkerij Menne te lopen vanaf het hotel.

De Showmelkerij
De showmelkerij Menne biedt bezoekers de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de kaasproductie. Of het nu tijdens geplande rondleiding (duur ca. 1 uur) door de productieruimtes is of je liever hier zelf doorheen loopt, je kunt alles aanschouwen door de grote glasplaten tussen de productie ruimte. Na afloop nodigt een liefdevol ingerichte winkel de bezoekers uit om producten uit de regio te kopen en natuurlijk Nieheim-kaasproducten mee naar huis te nemen.

Wellness & Kuuroorden Teutoburger Wald
Genesteld in groene bossen en zachte heuvels kun je genieten van ontspannende en afwisselende dagen ver weg van de drukte. Hier kun je de genezende kracht van de natuur voelen. De idyllische ligging, de natuurgeneesmiddelen en de moderne geneeskunde van de zeven klinieken, het therapiecentrum en het thermaal bad vormen de basis van de meer dan 225-jarige geschiedenis als kuuroord. Uitgebreide wellness aanbiedingen en een breed scala aan sportactiviteiten zorgen ervoor dat je je dagelijkse leven vergeet.

Sackmuseum
Hier draait alles om de zakken. In het gezellig ingerichte museum midden in het centrum en op ongeveer 10 minuten loopafstand van het hotel vind je de wereld van de zakken. Van slaapzakken tot doedelzakken en van postzakken tot bokszakken. Een rondleiding (duur ca. 1 uur) is mogelijk op afspraak. Informeer bij de hotelreceptie voor mogelijkheden.

Afbeelding