Legoland Duitsland

Afbeeldingsresultaat voor legoland duitsland

Het leukste pretpark voor kleine kinderen moet haast wel LEGOLAND® zijn. LEGOLAND® Duitsland ligt aan de A8 tussen de steden München en Stuttgart en is met 50 verschillende attracties het park voor jong en oud. Naast spelen met de bekende bouwstenen van Lego kun je ook genieten van prachtige shows en de schitterende attracties in het park.

Het park bestaat uit 7 verschillende gedeeltes, ieder gedeelte heeft zijn eigen thema. Het middelpunt van het park is het speeldorp van MINILAND een complete stad gebouwd met miljoenen Lego steentjes. Zie het als een soort van Madurodam maar dan van Lego.

In het Aziatisch gethematiseerde little Asia beleef je oosterse sferen, en ga je met de “Flying Ninja” 22 meter hoog de lucht in. Met de LEGOLAND® Express – een monorail – krijg je al snel een goed beeld van het volledige park.

Dankzij het verkeerspark waarbij de kinderen in kleine miniautootjes de verkeersregels al spelenderwijs worden bijgebracht kun je zelf je eerste LEGO rijbewijs halen.

Bestel je kaarten online

Sla de (lange) rijen voor de kassa over en boek je kaarten voor Legoland Duitsland online. Je kunt betalen met iDeal, creditcard of Paypal. Je krijgt een handig ticket wat je met je telefoon kunt laten zien.

Bestel HIER je toegangskaarten met korting

Overnachten:

Vakantiepark LEGOLAND Feriendorf 

Deze accommodatie is geopend in 2018 en ligt op slechts 5 minuten wandelen van LEGOLAND Feriendorf in Günzburg. De accommodatie beschikt over 4 restaurants en 2 bars. De kamers van LEGOLAND Feriendorf zijn ingericht in diverse kleurrijke thema’s. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi in de openbare ruimtes.

Verder beschikken de kamers over een flatscreen-tv, een patio en een eigen badkamer. Ze hebben allemaal een individuele inrichting in leuke stijlen, zoals het oude Egypte of motorraces.

Daarnaast vindt u bij LEGOLAND Feriendorf een steakhouse waar uitstekende vleesgerechten worden geserveerd. Restaurant Dschungel verzorgt verschillende themabuffetten en een ontbijtbuffet.

Rest ons om jullie een leuke vakantie te wensen.

 

 

Geef een reactie