Waarheen op autovakantie in Duitsland?

Autovakantie Duitsland » Vakantie met de auto » Prijsvrij.nl

Maak een autoreis door Duitsland en ontdek al rijdend de mooiste plekken van het vakantieland. Van schilderachtige landschappen en sprookjesachtige kastelen tot aan romantische valleien en hippe steden. Door de veelzijdigheid van Duitsland beleef je gegarandeerd een fantastische autovakantie! Ga bijvoorbeeld eens naar een van de bekendste wijnregio’s de Moezel waar wijngaarden en imposante kastelen aan een schitterende rivier op je te wachten staan. Of wat denk je van de Eifel waar je middeleeuwse burchten, oeroude dorpjes en de mooiste natuurparken vindt. En zo kent Duitsland nog veel meer mooie plekken, zoals ThüringenSauerland en de Harz.

Wat nodig voor een autovakantie naar Duitsland?
Om ultiem te genieten van je autovakantie naar Duitsland is een goede voorbereiding het halve werk. Daarom hebben wij een aantal praktische tips voor je op een rij gezet:

  • In Duitsland zijn er veel steden met een milieuzone waarbij een milieusticker verplicht is. Denk aan steden zoals FrankfurtLeipzig en München;
  • De wegen in Duitsland zijn tolvrij;
  • Ga je op wintersportvakantie naar Duitsland? Check dan van tevoren of het verplicht is om winterbanden, sneeuwkettingen of spijkerbanden aan te schaffen;
  • Het is verboden om tijdens het rijden een mobiele telefoon vast te houden. Het is wel toegestaan om handsfree te bellen.

Rest nu nog het vinden van de juiste plaats, bekijk hier de complete lijst met de mooiste autovakantie’s

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

  • Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie in het mooie Duitsland.